|
МС Общество България Българската фондация за множествена склероза
|
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Алекс
|
Пуснато на: Нед Май 24, 2009 5:06 pm Заглавие: Лекции относно лечението на МС |
|
|
Информационен ден на МС Общество България
по случай световния Ден на множествената склероза /МС/ (продължение)
На 28 май 2009 година МС Общество България ви кани на две лекции в областта на лечението на множествена склероза. Лекциите ще се състоят в аулата на УСБАЛ „Св. Наум” (4ти км), неврологичен корпус, партер, в София, от 14.00 часа.
Първата лекция е относно невропротективната терапия при МС, лектор д-р Ксения Кметска.
Втората лекция е относно симптоматичното лечение при МС, лектор д-р Соня Иванова.
Събитието се организира с любезното съдействие на УСБАЛ „Св. Наум” и е своеобразно продължение на информационния ден на МС Общество България по повод първия световен Ден на множествената склероза. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
мона
|
Пуснато на: Вто Май 26, 2009 9:11 am Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Ако може поставете въпроса за лечението със Митоксантрон.
Аз досега имам само 3 приема от 8 .Заради новия лекарстен списък ми се струва ,че ще ме пренасочат към друго лечение-това правилно ли е?Не трябва ли поне да завърша започнатото лечение?Няма ли да ми окаже отрицателно въздействие смяната на лечението?
Към 10.6. ще ходя до София за 3-тото вливане-ще попитам и там.
Благодаря ви предварително! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Алекс
|
Пуснато на: Вто Май 26, 2009 1:27 pm Заглавие: |
|
|
Да, ще поставим този въпрос на дискусията, която ще се проведе на 27ми май.
Благодаря ви! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|