Регистрация

Ако искате да се присъедините към МС Общество България и да бъдете част от една динамична, интелигентна и мотивирана общност, моля регистрирайте се тук.

Световен ден на МС

BigBanner_MSFaces_158x452

 

По случай отбелязването на Световния ден на множествената склероза фондация МС Общество България организира кръгла маса на тема “Множествена склероза - лечение и социални проблеми”.

Събитието ще се състои на 29 май 2012 от 11 ч. в хотел Радисън САС, София.

 

Поканени са представители на НЗОК, НЕЛК, Столична община и Комисия по здравеопазването в Народното събрание да представят актуални политики и практики, свързани съответно с лечението на множествена склероза, медицинската експертиза, достъпа до архитектурната среда и др. Ще присъстват също водещи невролози специалисти по МС, както и работодатели на хора с МС.

 

Един от акцентите на кръглата маса ще бъде визията на служители с МС и работодатели за един ефективен и пълноценен работен процес.

 

Не на последно място фондация МС Общество България ще представи резултатите от кампанията „Лицата на множествената склероза”, която е ориентирана към широката общественост и има за цел да повиши разбирането за същината на заболяването множествена склероза, както и да представи живота с МС, пречупен през погледа на самите участници в кампанията.

 

Събитието ще бъде широко медийно отразено.

 

Програмата можете да видите тук.

 

Резюме от срещата можете да видите тук.

 

За информация и записване за участие Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.